БтвНикой от нас не е идеален родител. Последното нещо, на което

...
БтвНикой от нас не е идеален родител. Последното нещо, на което
Коментари Харесай

Мадлен Алгафари: Най-голямата грешка на родителя е да си мисли, че никога не греши

Бтв

Никой от нас не е съвършен родител.  Последното нещо, на което ни образоват в учебно заведение, е по какъв начин след време да бъдем способени родители. Винаги разпоредбите са самостоятелни, само че има и някои универсални – да вземем за пример да сме подготвени да се подлагаме под подозрение.  Може би най-голямата неточност на един родител е да си мисли, че в никакъв случай не бърка . Това разгласи в изявление за предаването „ Тази неделя “ психотерапевтът Мадлен Алгафари.



Тя подсети, че децата се учат повече от показаното, в сравнение с от казаното. Можем да предпазим децата от личните си неточности, единствено в случай че сме ги осъзнали, посочи психологът.

„ Във възпитателните обичаи в България има доста погрешни вярвания, като „ Дете се целува единствено, когато спи “ или „ Бий си го ти, да не ти го бият другите “. За благополучие все по-малко родители  смятат, че не би трябвало да демонстрират обичта си, с цел да не разглезят детето “, разяснява още тя.

Според нея би трябвало да има разлики във възпитаването на момче и момиче.  „ Майката на момче би трябвало да превързва рани, само че не да защищава от рухване. Момчето, с цел да стане мъж, би трябвало да се сблъсква с компликации “, поучава Алгафари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР